AXAHet bedrijf
Axa Bank en Verzekeringen NV gebruikt diverse op maat gemaakte datafeeds van vwd group in combinatie met de ‘Fundscreener’.

De situatie
Axa wil op haar website de bezoeker de gelegenheid geven actuele fondsinformatie te vinden van door Axa gecommercialiseerde fondsen.

De oplossing
vwd group beschikt met haar applicatie Fundscreener over een ideale tool voor de visualisatie van fondsinformatie. In combinatie met de door vwd group aangeleverde datafeed, beschikt de bezoeker op een gebruiksvriendelijke wijze over een actuele en zeer uitgebreide database met fondsinformatie.

De implementatie
Op vraag van Axa heeft vwd group de applicatie volledig gepersonaliseerd. Deze op maat gemaakte tool zorgt ervoor dat de bezoeker snel en efficiënt fondsen kan opzoeken die aan de gewenste criteria voldoen. Door de flexibiliteit van onze systemen is vwd group in staat de database volledig samen te stellen op maat van de klant. De samenstelling van de database kan zowel op emmittentniveau als op fondsniveau. De applicatie wordt in verschillende vorm gebruikt in verschillende systemen binnen de interne organisatie. Zo vindt u onze tool terug op de publieke AXA website, onder online banking, evenals op het Axa intranet, telkens onder een licht aangepaste vorm.

De voordelen
Het voordeel van deze op maat gemaakte tools zijn de veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan de specifieke vraag van de klant. Bij veranderende eisen vanwege de klant, kan de applicatie worden aangepast.